ایزاکایا ترکیب و استعداد را به Grape Lane می آورد



رستوران و لانژ بار ایزاکایا افتتاحیه “نرم” خود را چهارشنبه شب با انبوهی از بشقاب های کوچک خوشمزه به سبک تاپاس آغاز کرد.

این تجارت توسط دنی ویکتوری و آدام جانسون در بار و اغذیه فروشی وایلدز سابق در گریپ لین ایجاد شده است.

دنی، که حامی سرآشپز است، گفت: “ما غذاهای کوچک و معاصر ژاپنی، الهام گرفته از فرانسوی و ژاپنی، کمی ترکیبی، چیزی کمی متفاوت، یک وعده غذایی مدرن تر ارائه می دهیم.”

این مکان برای 50 مهمان، از جمله 35-40 ناهارخوری، اتاق دارد. پس از ارائه 24 جلد در شب اول، این جوان 28 ساله به مطبوعات گفت: «از همه چیز خیلی خوشحال بودم. واضح است که ما عصبی بودیم، اما از شب اول خود خوشحال بودیم.

دنی از 15 سالگی در مهمان‌نوازی کار می‌کرد و در چهار سال گذشته کسب‌وکارهایی را در یورک اداره می‌کرد.

او شاید بیشتر برای ShoriYork شناخته شده است، جایی که او حامی سرآشپز بود، و او مدیر آشپز Forage Ltd در یورک بود.

دنی ادامه داد: این تلفیقی از تجربیات من در چند سال گذشته است. من در اکثر رستوران های ناهار خوری خوب در یورکشایر کار کرده ام.

اینها عبارتند از Box Tree در ایکلی، مرد پشت پرده در لیدز و مهمانخانه ستاره در هاروم که زیر نظر اندرو پرن کار می کند.

دنی همچنین در Devonshire Arms در Hawes، به علاوه Gidleigh Park در کنت کار کرده است.

دنی که به سرمایه گذاری جدید افتخار می کند، می گوید که این همان چیزی است که او برای رسیدن به آن تلاش کرده است.

او قصد دارد از لوک فرنچ از شفیلد پیروی کند، کسی که غذاهای خیابانی ارائه می‌داد و اکنون رستوران جورو دارای ستاره میشلین است.

لوک یک الهام بخش است، یک سرآشپز تحت تأثیر آسیایی، که از یک کانتینر حمل و نقل بیرون آمده است. هدف نهایی من این است که ایزاکایا مانند جورو باشد.

مدیر کل سام ایبوتسون گفت: “شب افتتاحیه فوق العاده بود. این بسیار با تلاش سختی که ما انجام داده ایم به وجود آمد و نتیجه داد. این به ما این امکان را می دهد که هر چیزی را که نیاز به پالایش داریم، اصلاح کنیم.»

سام 25 ساله زمانی مدیر افتتاحیه فورج بود و دنی اولین سرآشپز آن بود که به همین ترتیب با هم آشنا شدند.

سام می‌گوید که کسب‌وکار در مورد آینده بسیار مطمئن است و دنی در حال کار بر روی اصلاح منوها است، که سام افزود: «به‌آرامی تغییر خواهد کرد، بنابراین همیشه چیز جدیدی وجود خواهد داشت».

افتتاحیه نرم، با منوی مزه دنی، با یک شب رسانه ای در روز سه شنبه، با یک منوی کامل که در ابتدای دسامبر راه اندازی شد، به اوج خود می رسد.

برای رزرو میز برای هفته راه اندازی نرم به https://www.exploretock.com/izakaya-ltd-york مراجعه کنید




دیدگاهتان را بنویسید